Tatile Giderken İlham Alınması Gereken Yaz Stilleri

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Bu yazımızda tatil planı yapanlar için nasıl stil sahibi olabilirsiniz araştırdık, sizler için en şık yaz parçalarını derledik. Tatile gitmeden önce detaylara gelin birlikte bakalım.

Floral Farkı

Tatil demek enerjinizi ortaya çıkarmak dinamik olmak demek, bu yüzden floral desenler sizi daha da dinamik gösterecek yalnız küçük bir farkla bu yaz çiçek desenler çok yoğun geçecek. Bavulunuzdan floral desenleri eksik etmeyin.

Fonksiyonel Bikiniler

Çok amaçlı kullanıma uygun bikiniler günlük kullanıma uygun büstiyere dönüşmeye başladı. Denize, havuza giderken tercih edebileceğiniz bodysuitler ile hem denize girip hem şıklığınızı koruyabilirsiniz. Plaj stilinizden kullanışlı bikinileri eksik etmeyin.

Vazgeçilmez Büyük Hasır Çantalar

Her kadının vazgeçilmezleri arasında yer alan büyük çantalar hem kullanışlı olması hem tarz durması nedeniyle herkesin tercih ettiği parçalar arasında. Büyük hasır çantalar tatilde de işinizi kolaylaştıracak. Birçok küçük çanta yerine hasır çantanızla tatili hem rahat hem şık geçirmeniz mümkün.

Şapkasız Asla

Yazın en önemli aksesuarlarından aynı zamanda koruyucularından olan şapkalar bu yaz da tartışılmasız zirvede. Farklı tasarımda şapkalar arasında kendinize yakışanı bulmak hiçte zor olmayacak. Tatilde de yanınızdan ayırmamanız gereken detaylardan biri olan şapkalar hem tarz görünmenizi hem de güneşin zararlı etkilerden korunmanızı sağlayacak.

Kurtarıcı Parçalar

Tatilin rahatlığı, tercih ettiğiniz parçalara yansıyor ancak tatilde son dakika davetlerine de hazır olmakta fayda var. Bavulunuza ekleyeceğiniz şık bir parça ile son dakika davetlerine hazırlıksız yakalanmamak sizin elinizde.


Pelin Gündoğan

Dünyadaki en güzel renk size yakışandır. (Coco Chanel)’’


Bu Yazıdaki Referanslar: Vogue

1,131 Views