2021 Yaz için Elbise Tercihleri

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Geçtiğimiz yıl malum olaylar sebebiyle hepimiz eve hapsolduk bir nebze. Taytlar, pijamalarımız üniformamız oldu çok rahat olsalar dahi, bu yaz için giyeceğimiz elbiselerin aşkı hep içimizdeydi. Bu yaza bomba gibi girmek istiyorduk. Rengarek çiçekli veya sade şık bir elbisenin içinde olmayı çok bekledik. Kızlar, şimdi tam zamanı hadi giyelim seçtiğimiz elbiselerimizi ve tatilimizin keyfini çıkaralım. Seçtiğim elbise önerileri ile size de ilham verebilir. Her boyda karşımıza çıkan çiçekli elbiseler bu yaz da şehir ve tatil stillerimizin kurtarıcı ve vazgeçilmez parçalarından olmaya devam ediyor. Serin havalarda sneaker ve deri ceketlerle, sıcak havalarda ise sandaletlerle kombinlenebilirken tek parça olarak hayat kurtarıyorlar. Maxi, slip elbiseler daha iddialı dururken fırfırlı mini ve midi elbiseler yazın eğlencesini ve romantizmini yansıtıyor. Zimmerman’dan Raisa Vanessa’ya kadar bu yaza dair görünümlerinizin kilit parçası olmaya aday elbiselere mutlaka göz atmalısınız.

Feminen ve konforlu duruşlarıyla yaz aylarının vazgeçilmezi olan elbiseler, 2021 yaz sezonunda da çeşit çeşit renk ve modeliyle karşımızda. 2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarını etkisi altına alan elbiseler…

Zimmerman ile başlayalım. Mavi ve beyazın mükemmel uyumuna hayran kalmamak mümkün değil. Sıcak yaz akşamlarında, bodrum havasında kime yakışmaz ki? Uçuş uçuş bu model ile tam bir prenses gibi hissetmemek için kendimi zor tutardım.

Bu yaza damga vuran bir başka model ile devam etmek istiyorum. New arrivals’a ait çiçek desenli elbise. Birçok influencerin da üzerinde bu elbiseyi şimdiden görmeye başladık. Benim de çok beğendiğim çok çiciş bir elbise. Çiçeksi elbiseler 2021 yaz için oldukça revaçta bu model ise efsanevi kesinlikle.

Peki Cult Gaia’nın ikonikleşmiş elbisesine demeli? Çok zarif ve çok şık. Öylesine çok tercih edilen bir model ki benzerleri de çoğaldı. Görülen o ki daha da tercih edilecek gibi gözüküyor.

Lpa’a ya ait bu model de ise yaz esintisini hissedebiliyorum. Pek çok renk ile kombinlenebilecek bir elbise. İster hasır çantanızı alın, isterseniz o çantanız kırmızı olsun ikisi de eminim çok yakışacak. Şifon ve uçuş uçuş olması ile benim de kalbimi fethediyor.

Yazlık elbise seçimlerinde aranılan bir marka da elbette ki Missoni. Kendine özgü tarzı ile beachlerde, happy hourlarda şıklığı yakalayabilirsiniz.

Günlük bir elbise tarzı ile devam etmek istiyorum. Sneakerlarınızla rahatça kombinlenebilecek bu elbise ile günlük stilinize şıklık katabilirsiniz. Ganni’ye ait bu elbiseye bende gardırobumda yer ayırdım.

En sevdiğim markalardan biri olan Raisa Vanessa’nın her bir tasarımı, her bir detayı birbirinden güzel ve eşsiz. Kumun sıcaklığını, güneşin ışıltısını hissettirebilen bu tasarımı hem renk seçimine hem de tasarımın kendisine hayran kaldım. Midye model eteği ne kadar da zarif tasarlanmış. Özel yaz akşamı daveti için aranılan bir parça olmaya aday.

Sizin seçiminiz hangisi?


Burcu Bayram

Bir kadının en güzel kimliği ‘’Zariflik’’


Bu yazıdaki referanslar: www.instagram.com/p/CPXgvp7p6sM/?utm_medium=copy_link

www.vakko.com/elbise/drapeli-gomlek-yaka-elbise-pm868238586793-0012/

newarrivals.co/urun/penelope-in-st-rose-2/

www.zimmermannwear.com/eu/cassia-ruffle-midi-dress-hydrangea-floral.html

cultgaia.com/products/serita-dress-amber

www.beymen.com/p_missoni-beyaz-zikzak-desenli-mini-straplez-elbise_881320

www.revolve.com/mobile/lpa-adalia-dress/dp/LPAR-WD575/?&d=Womens&page=1&lc=24&plpSrc=%2Fr%2FBrands.jsp%3FaliasURL%3Dlpa-dresses%2Fbr%2F2961fe%26c%3DLPA%26color%3Dneutral%26color%3Dwhite%26filters%3Dcolor%26s%3Db%26sc%3DDresses%26sortBy%3Dfeatured&itrownum=6&itcurrpage=1&itview=05&utm_source=instagram&utm_medium=social&utm_campaign=glob_B_LPA_LIKESHOP&product=LPAR-WD575

www.instagram.com/p/CQrLxzrFD3O/?utm_medium=copy_link

raisavanessa.com/shop/spring-summer-21/skirt-spring-summer-21/embroidered-mini-shell-skirt/?attribute_pa_color=gold&attribute_pa_size=44&utm_source=IGShopping&utm_medium=Social

www.instagram.com/p/CP-ndIfI_1g/?utm_medium=copy_link

1,741 Views