2021 BEAUTY TRENDLERİ

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Now, you can listen this article from Spotify!

open.spotify.com

Uzun zaman sonra tekrardan merhaba! Öncelikle verdiğim ara yüzünden herkesten özür diliyorum. Hem iş hayatının yoğunluğu hem yeni hayat düzenine alışma problemi ve bununla beraber hiçbir şey yapmama isteği yüzünden ara vermek durumunda kaldım… Geride bıraktığımız senede güzellik trendlerini çok takip edemesekte lockdown ve evden çıkma kısıtlamaları yüzünden, 2021’in iyi geçeceğini ve güzel bi seneye girmeyi ümit ediyorum. Yeni yılda tüm güzelliklerin bizi bulmasını isterken, 2020 bitiminde yeni yılda hangi trendlerin hayatımızda olacağını sizinle paylaşmak istedim. Umarım keyifle okursunuz, hepinize sağlıklı ve keyifli bir yıl diliyorum…

SMOKEY EYES

İlk trendimiz hepimizin aşina olduğu smokey eye trendi. Koyu grilerin, siyahın bazende lacivert farların kullanıldığı bu trendi önümüzdeki sene çoğunlukla göreceğiz gibi gözüküyor.

İster mat ister ışıltılı bitişle sonlandırabilirsiniz göz makyajınızı.

BROW FUN

Hayatımıza ara ara giren, aslında çoğumuzun pek tercih etmediği bir trend ise kaşlara yapılan değişiklikler. Kaşların feathery görüntüsü, ya da Miu Miu’nun mankenlerinde kullandığı faça atılmış görüntülü kaşlar bu sene içinde görebileceğimiz türden. Sanırım 2021’de yoğun ve yukarı taranmış kaşları bol bol göreceğiz.

RED LIPS HOT SOULS

Kırmızı dudaklar sadece yılbaşı gecesi değil, önümüzdeki yıl gündelik olarak da çokça kullanacağımız bir trend olacak.

Özgüvenimize özgüven katacak olan bu trend için bazı kırmızı ruj önerileri; MAC- Ruby Woo, MAC- Russion Red, Kylie- Mary Jo K, Nars- Immortal Red, Fenty- Uncensored, Smashbox- Bawse.

RADIANT GLOW

Runway’lerde eskiden full make-up yapılırken son dönemlerde doğala dönüş başladı. Kusurları sevmek, kendimizle barışık olmak, doğal ve ışıldayan bir yüz daha çekici gelip normları değiştirdi. Sağlıklı bir yüz mat ve soluk olmaktan çıkıp ışıldaması gerekir düşüncesiyle 2021’in bir diğer trendi ise healthy glow adı altında bizim de bildiğimiz sağlıklı ışıltı trendi. Ne kadar D vitamini aldığınıza ve cilt tonunuzun renginin ne olduğunun hiçbir öneminin olmadığı bu trend için size önerebileceğim severek kullandığım birkaç ürünü sizinle paylaşmak istiyorum;

Glamglow- Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer, Glossier-Futuredew, First Aid Beauty- Coconut skin Smoothie Priming Moisturizer, Benefit- That Gal, Benefit- Girl Meets Pearl, Laura Mercier-Foundation Primer.

THE 80’S IS BACK

Çoğumuzun bildiği gibi trendler 30 yılda bir kendini tekrarlıyor ve 80’ler güzellik trendi geri geliyor. Pembeler, turuncular, sarılar, pırıltılı ışıltılı farlar hayatımıza tekrardan giriyor.

JUICY LOOK, JUICY SKIN

Radiant glow’la bağlantılı olarak, ıslak görünüm, highlighter’ın bolca kullanımı tabi doğallıktan kaçmadan geri geliyor. Artık makyajdan çok skincare rutinlerimiz daha dikkat çekici olduğu için, fondotensiz sadece tenin göründüğü, ışıltılarla yüzün güzelliğinin ön plana çıktığı look’lar hayatımızda bolca olacak. Dikkat ederseniz S/S 21 show’larında bolca görebilirsiniz.

Bu yıl biz de ışıltılı yüz kremimizi sürüp, hafif bir allık belki allığımızı biraz far yapıp, kahve doğal bir kahve eyeliner’la tamamlayıp bolca kullanacağız.

CAT EYE LOOK

Eyeliner severlere müjde! Cat eye look geri döndü. Ve sadece siyah olarak değil, canlı pembeler, maviler, turucu, kırmızı ve kahvelerle beraber…

Visit our Spotify page to discover more Fashionziner Podcast contents!

open.spotify.com


Elif Naz Efeoğlu

“Let’s be Beautiful. Be Colorful. And Be You.”

Fashionziner Beauty Editor


Bu yazıdaki referanslar: instagram.com/tamarawilliams1/

1,323 Views