2021 Stil Önerileri

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Zor geçen 2020 sonlarını yaşarken, yeni başlangıçlara hazırlanıyoruz. 2020 ye veda etmeye hazırlandığımız şu günlerde, sadelik ve doğallığın hayatımızı etkisi altına aldığını görüyoruz. Peki 2021 de bizi moda dünyasında hangi yenilikler bekliyor. 2021 de karşımıza hangi stiller çıkacak gelin birlikte inceleyelim.

Sırt Dekoltesi Kullanın

2021 de karşımıza ilk olarak sırt dekoltesi çıkıyor. Elbiselerde sık rastlayacağımız sırt dekoltesi, sadece elbiselere değil diğer üst ürün gruplarına da yansıyacak gibi duruyor. Şık bir görünüm yakalamak için dolabınızda bulundurmanızda fayda var.

Yorgan Konforu

Giyilebilir yorgan formundaki montlar hayatımıza adapte olmaya başladı. 2021 de sokaklara taşınacak bu tarz, yatak rahatlığını bize yaşatmaya hazır. Rahatlığı ön planda tutuyorsanız bu ürünleri tercih edebilirsiniz.

Dama Desenini Bizlerle

Dama deseni 2021 de bize ilham olmaya devam ediyor. Yoğun desenlerden hoşlanmasanız bile bu trende yönelme ihtimaliniz oldukça yüksek. Chanel Pre-Fall 2021 defilesinde dama desenine rastlıyoruz. Stil tercihleriniz için defileyi inceleyebilirsiniz.

Bembeyaz

Beyazın asaleti 2021 de bembeyaz görünümlerle bizlerle olacak. Beyaz parçaları dolabınıza eklemekte fayda var. Yeni sezon moda trendlerinde beyaz, stilinizde bir parça değil bütünü oluşturacak.

İkinci El Ürünler Alın

İnternet alışverişinin arttığı bu dönemlerde önemli olan vücudunuz tanımak ve bedeninizi iyi bilmek. Fiyatların arttığı dönemlerde ikinci el alışveriş bütçeniz için daha iyi olabilir.

Belinizi Süsleyin

Başlıktan da anlaşılacağı gibi 2021 de ışıltıyı boynumuzdan belimize taşıyoruz. Kemerin önem kazanacağı bu sezonda kemerleri kombinlerinize ekleyerek tarz bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Straplezin Geri Dönüşü

Straplez 2021 sezonunda geri dönüyor. Spor ceketler ile kombinlenerek cool bir görünüm sağlayan straplez aynı zamanda yaz mevsiminin vazgeçilmezleri arasında olacağa benziyor.

Pantolon Üstü Elbise

Elbiselerin altına pantolon giymeye hazır mısınız? Elbiselerin trend olduğu bu sezonda tamamlayıcı parça pantolon olacak. Farklı ve rahat görünüm yakalamak için tercih edebilirsiniz.

Hoodie ve Şeffaflık

Hoodielerin trend olduğu bu dönemde şık görünüm yakalamak çok kolay olacak. Hoodieler ile giyilen şeffaf tül etekler ile stil sahibi olmak sizin elinizde.

Pembenin Gücü

2021 sezonunda pembenin etkisini göreceğiz. Pembenin her tonu trendler arasında yerini alacak. Gardrobunuza pembe ve tonlarını eklemeyi unutmayın.

Gömlek Elbise şıklığı

Rahatlık ve şıklığı tek bir noktada buluşturan gömlek elbiseler 2021 sezonunda ön plana çıkacak detaylar arasında olacak.

Volümün Gücü

Volüm ve hacmin ön planda olacağı 2021 yılında balon elbiseleri stilinize eklemeyi unutmayın.


Pelin Gündoğan

Dünyadaki en güzel renk size yakışandır. (Coco Chanel)’’


Bu Yazıdaki Referanslar: Vogue

1,531 Views