2020 İlkbahar–Yaz Makyaj Trendleri

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Bu yazımızda 2020 İlkbahar – Yaz makyaj trenlerini yakından inceliyoruz. Makyaj birçok kişi için önemli bir noktada yer alıyor. Trendler ise bize doğallığı işaret ediyor. Sağlıklı bir cilt, parlak dudaklar, yumuşak renkleri göreceğimiz bu yılın güzellik önerilerine gelin birlikte bakalım.

Doğallığa dönüşün en büyük trend olduğu 2020 yılında her şey daha yumuşak tonlara bürünürken, ufak ışıltılar ve renkler makyajı tamamlıyor. Makyajsız makyaj görünümü popüler oluyor. Cildinizin doğal ışıltısını ön plana çıkarmaya hazır mısınız?

Parlak Dudaklar

Mat rujun tarih olduğu 2020 de ışıl ışıl parlayan dudaklara merhaba diyoruz. Tüm tonları parlak göreceğiz. En dikkat çeken ve sık kullanılacak tonlar ise nude ve toprak tonları olacak.

Önden Aydınlatıcılar

Kusursuz ten deyince akla ilk gelen her zaman cildin ışıltısıdır. Makyaja eşlik eden aydınlatıcılar, sağlıklı bir görünüm için vazgeçilmez detaylar arasında yerini alıyor. Sadece bu sezon küçük bir farkla. Bu sezon aydınlatıcıları fondötenden önce baz olarak kullanmaya hazır mısınız? Daha doğal bir görünüm elde etmek için siz de aydınlatıcıyı baz olarak deneyebilirsiniz.

Belirsiz Ten Makyajı

Maske görünümü yaratan kalıp gibi duran fondötenler tarih olurken tenle bütünlük sağlayan yok gibi duran fondötenler ön plana çıkıyor. Doğal ten makyajınızı bir ruj veya bir parlatıcı ile vurgulayabilirsiniz. Su bazlı fondötenler yılın trendleri arasında. Önemli olan cilt tonunu eşitleyip doğal bir ten görünümü yakalamak.

Volümlü Kirpikler

Kirpiklerin ön planda olacağı bir sezona girmiş bulunmaktayız. Kirpikler makyajı vurgulayan en önemli detaylardan. Vazgeçilmezler arasında yer alan kirpikler bu kez hem üst hem altta kullanılarak yoğunluğunu daha da artırıyor.

Dikkat Çekici Eyeliner

Eyeliner ‘ın cesaret isteyen uygulaması bu sezon bizimle doğallıktan uzaklaşarak sanatsal bir görünüme bürünüyor. Cesaret isteyen eyeliner uygulamalarıyla makyajınıza vurgu yapabilirsiniz. 

Rengarek gözler

Yeni sezonun dikkat çeken detayları arasında renkli far uygulamaları dikkatimizi çekiyor. Birçok farklı şekilde renkli farları hayatımıza katmak mümkün. İster tek renk ile vurgu yapın, ister soft tonlar tercih edin isterseniz zıt renklere makyajınızda yer verin. Hepsi sizin tarzınız doğrultusunda şekillenmeye hazır. Şimdilik kulağa farklı gelen renk cümbüşlerini sık sık görmeye hazır mısınız?

Lila Göz Farları

Işıltısıyla büyüleyen mor ve lila tonları bu sezon ön planda yerini alıyor. Stilinize romantik bir hava katmak lila ışıltılı farlar ile hiçte zor değil.

Taranan Doğal Kaşlar

Kaşlarda bu sezon dağınık ve doğallık ön planda olacak. Dağınık kaşları, kaş maskaraları ve kaş kalemleri ile elde edebilirsiniz.

Saçlar

Örgüler ile bu sezon nostaji rüzgari esiyor. Romantik tavırdan çıkan örgüler nostajik bir havaya bürünerek karşınızda. Maxmara, Dior defileleri örgülerle ilgili bize ilham veriyor. Örgülerin yanı sıra saç aksesuarlarını da sık sık göreceğiz.


Pelin Gündoğan

Dünyadaki en güzel renk size yakışandır. (Coco Chanel)’’


Bu Yazıdaki Referanslar: Fashion & Travel

1,948 Views