KARANTİNADA EN İYİ FORMDA KALMA INSTAGRAM HESAPLARI

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Evdeyseniz, güvendesiniz demektir. Şimdi evde kalmaya devam edelim çünkü size harika bir haberim var. Oturduğunuz yerden spor salonlarına para harcamıyorsunuz ve biriktiriyorsunuz ve kilonuz da doğru orantılı olarak artırıyor. Peki, size bir kuruş bile harcamadan çok eğleneceğiniz ve aynı zamanda kalori yakmanıza yardımcı olacak bazı Instagram hesapları olduğunu söylesem?

Eğitmenler, dansçılar, koreograflar ve daha fazlası canlı yayınlar ya da postlarla size ücretsiz sayısız seçenek sunuyorlar. Ayrıca dünyanın neresinde olursanız olun onlara erişmek çok kolay. Mental anlamda çok zor bir dönemden geçiyoruz ve insanlar evlerinde benliklerini yeniden keşfediyor. Vücudumuza çok fazla yiyerek ve abur cubur ile beslenerek kötülük etmek yerine, koltuktan kalkıp biraz zıplamaya başlamamız lazım. Daha fazla hareket demek kan akışının dengelememize, kaslarımızın çalışıp normal hayata döndüğümüzde bize sorunlar çıkartmamasına ve biraz ter biraz da stres atmamıza yardımcı olur.

Ryan Heffington

Ünlü koreograf ve The Sweat Spot’un sahibi Ryan Heffington Instagram hesabında dans dersi veriyor. İzleyince karşısına geçip aynı hareketleri yapmamak için kendinizi tutabileceğinizi hiç sanmıyorum çünkü kendisi gerçekten çok enerjik! Şimdi büyükçe bir ekrana bağlayın ve terleyin, stresten uzaklaşın. Bu arada kendisi O.A. dizisindeki “Dansın” koreografıdır.

Tone It Up

TIU uygulamasına sahip iki kız arkadaşın kuruduğu “Tone it Up” sizden uygulama için para istesede size ek olarak Instagram sayfalarında ücretsiz hareketler gösteriyorlar. Çoğunuzun ekipmansız yapamam ki dediğini duyar gibiyim. Burada “Swipe Up” yapıp sizi ürün satın almaya teşvik edeceğimi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Onun yerine ekipmansız nasıl kendinizi motive edebilirsiniz onu göstermek istiyorum. Bunun içinde @toneitup diyorum!

Joe Holder/Naomi Campbell

Naomi pandemi süresince giydiği koruyucu kıyafetler veya nasıl dezenfekte olduğu olsun hep gündemdeydi. Bir süpermodel olarak bu süreçte bile sıkı tuttu spor programını. Nike antrenörü Joe Holder ile her gün New York saati ile öğlen 12’de canlı yayın yapıyor ve bize o harika vücudunu nasıl elde ettiğini gösteriyor. Çok üzülüp kapatmak gelebilir içinizden ama üzülerek bu yaza giremezsiniz! O yüzden size tavsiyem akşam saat 7 olduğu zaman Naomiye ve acımasız antrenörünü açın. Ücretsiz Nike antrenörünü başka kim istemez?

ELVİN LEVİNLER

Size biraz da Türk hesaplarından öneriler sunmak istedim. Elvin, Youtube’da “Elvin ile Yoga” kanalında her hafta yoga dersleri yayınlıyor. Her seviyeye uygun yoga hareketleri ile insanların isteklerine çok hızlı yanıt veriyor. Zaten o kadar içten birinin size yoga dersleri verirken duyduğunuz güven ve rahatlık paha biçilemez. Sizin ağrılarınızın bölgelerine göre hareket önererek ve zihinsel rahatlamayı bile sunan çok güzel bir kanalı var. Göz atmanızı öneririm…

BONUS:

LIVE TO BLOOM

Sağlıklı yaşam platformu olan Live To Bloom, bilinçli bir yaşam farkındalığı arayanlar için birebir. Instagram hesabını takip ettiğimden beri bana farklı şeyler kattığına inanıyorum. Bir gün canlı yayında sulu boya dersi alıyor bir gün ise özel konuklarını dinliyorum. Peki daha neler var? Neler yokki! Yoga’dan Pilates’e, Mocktail yapımlarından Meditasyon ve çakra açmaya kadar kendinizi yeniden keşfetmeye yönlendirecek bir platform. En sona en sevdiğimi bonus olarak sakladım. Umarım beğenerek takip edersiniz ve size bir katkım olmuştur.


ELIF IPEK

 “Moda ihtiyaçtan doğar. Onu yaratmak için çok ihtiyacın olmalı.”


Bu Yazıdaki Referanslar: thezoereport.com/p/the-best-instagram-workout-programs-thatll-keep-you-moving-while-staying-put

1,623 Views