BEDTIME RUTİNİNİZE EKLEYEBİLECEĞİNİZ 8 ÜRÜN

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Bu yazıyı şimdi dinleyebilirsiniz!

Uzun ve yoğun bir günün ardından hepimizin tek isteği genelde güzel bir uyku çekmek oluyor ama maalesef her uyku sonrasında hepimiz dinlenmiş uyanamıyoruz. Yapılan araştırmalara göre 3 kişiden 1’i uykusunu yeterince alamıyor ve dinlenmemiş olarak yeni bir güne başlıyor. Bugün sizlerle uykuya hazırlık sürecimize dahil edebileceğimiz 8 farklı üründen bahsedeceğim. Hepimizin bedtime rutini birbirinden farklıdır. Siz de yorumlara rutininizden bahsederseniz çok sevinirim 😊

LANEIGE – LIP SLEEPING MASK

Son zamanlarda ismini duyduğumuz bir Kore markası da Laneige. 94 yılında kurulmuş bir marka 2014 yılında ürünlerini Amerika pazarına açınca bir anda hepimiz duymuş olduk adını. Özellikle Lip Sleeping Mask ve az sonra bahsedeceğim Water Sleeping Mask’ın güzelliği Allure tarafından onaylandı 2019 yılının award winner’ları olarak. Lip Sleeping Mask’a gelecek olursak bu ürün gece sürdüğünüz andan itibaren sabaha kadar dudaklarınızı yumuşatmak için tasarlanmış. İçeriğinde yine son zamanlarda çok duyduğumuz hyaluronik asit, C vitaminleri, antioksidanlar ve mineraller var. Moisture Wrap teknolojisiyle dudağı 8 saat kadar nemlendiriyor. Bir çok koku alternatifi var; apple lime, sweet candy, vanilla, grapefruit, berry, mint choco gibi. Sephora’da 199₺ ağırlığı 20gr.

LANEIGE – WATER SLEEPING MASK

Laneige’in bir diğer ödüllü ürünü ise bu Water Sleeping Mask’ı. Calming Sleepscent yani yatıştırıcı ve sakinleştirici kokusu ile hem yüzü aydınlatıyor hem de arındırıcı bir etkiye sahip. Lip Sleeping Mask ile aynı teknolojiye sahip. Moisture Wrap ile 8 saat yüzü nemli tutuyor. Su bazlı jel olduğu için yüze sürüldüğü gibi emiliyor, yatağa yatmadan önce rahatça sürüp uyuyabilirsiniz. Gece boyunca kuruluk, donukluk, eşit olmayan dokular, ince ve derin çizgiler için ideal çözümler sunuyor. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Bu arada en önemlisi bu marka hayvanlar üzerinde test yapmıyor ve paraben, fitalat içermiyor. 145₺ ağırlığı 25gr.

JOHNSONS – BEDTIME OIL

Bebekler için olan bu vücut yağını çok ama çok seviyorum. Kokusu kesinlikle uyku öncesi sakinleştiriyor. Sabaha kadar nemli ve yumuşak tutuyor cildi. Fiyatı çok uygun ve iyi nemlendiriyor daha ne isteriz. İçinde paraben yok. Islak cilde uygulandığında 10 kata kadar daha fazla nemi hapsediyormuş. Kokusuna ve yumuşaklığına bayılacaksınız. Fıyatı 17₺  ağırlığı 300ml.

PALMERS – FIRMING BUTTER

İçerisinde Ginseng ve E vitaminiyle cildi yumuşatır ve rahatlatır, ayrıca içindeki Q10 enzimiyle cildi canlandırıyor. Ayrıca içinde kolajen, shea yağı ve elastin de mevcut. Cilde masaj yaparak uygulayabilirsiniz, firming etkisini gece boyunca gösterecektir nemlendirirken. Fiyatı 68₺ ağırlığı 315ml.

KHIELS – MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE

Sıra geldi yüz yağına. Bu ürün %99.8 oranında temel ve botanik yağlardan oluşuyor. Gece boyunca yüzün onarılmasına ve yenilenmesine yardımcı oluyor. Gece sürdüğünüzda sabah daha aydınlık, pürüzsüz ve dinlenmiş bir cilde uyanıyorsunuz. Kokusu çok güzel ve dinlendirici, içeriğini araştırdığımda lavanta yağı ve akşam sefası yağı olduğunu gördüm. Lavanta yağı bildiğimiz gibi cildi rahatlatıyor, akşam sefası yağı ise cilt bariyerini onarıyor ve ışılltısı aydınlık olmasını sağlıyor. Fiyatı 292₺ ağırlığı 30ml. 15ml boyutu da mevcut fiyatı 165₺.

KHIELS – MIDNIGHT RECOVERY EYE

Yüz yağının göz kremi olan bu ürünü çok seviyorum. Göz çevresini sürdüğünüz andan itibaren nemlendirmeye başlıyor. Göz çevresindeki şişkinliği ve ince çizgileri azalttığını iddia ediyor, böyle bir problemim olmadığı için dikkat etmedim açıkcası 😊 Yüz yağı ile aynı şekilde doğal içeriklerden oluşuyor. Özellikle içeriğindeki tavşan kirazı, ödem ile savaşıyor ve mikro kan dolaşımını hızlandırıyormuş. Parfümsüz bir ürün. Fiyatı 225₺ ağırlığı 15ml.

SEPHORA – KAĞIT EL MASKESİ

Hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz, özellikle ellerimiz sürekli yıkamaktan ve antibakteriyellerden mahvolmuş durumda. Gece yatmadan yapacağımız el maskesi ya da iyi bir nemlendirme ellerimizi uyku süresince nemli tutup onarılmasını sağlayacaktır. Yoğun bir şekilde krem sürmek de bir seçenek fakat gece boyunca o kremi aynı şekilde bir yere sürmeden elde tutmak imkansız. Sephora‘nın bu kağıt el maskeleri eldiven gibi ele geçiyor ve sabaha kadar çıkmadan aynı şekilde elimizde kalıyor. 15dklık bu ürünleri uyku süresince elimizde tutmamızın bir sakıncası yok bana kalırsa. Eldiveni çıkardığınızda kalan ürünü masaj yaparak cildinize yedirebilirsiniz. Durulamanıza gerek yoktur. Bir çok varyantı var. Fiyatı 26₺.

SEPHORA – KAĞIT AYAK BAKIM MASKESİ

Ellerimiz kadar bu dönemde ayaklarımızın da ihtiyacı var bakıma. Sephora’nın tek kullanımlık kağıt ayak bakım maskeleri hayat kurtarıcı. Yatıştırıcı, rahatlatıcı ve canlandırıcı ayak maskesinin bir çok çeşidi var. Maskeyi ister gece boyunca ayakta tutun ister 20dk ayağınızda bekletin. Çorap gibi ayağınıza giydiğiniz maske sızdırmıyor. Fiyatı 26₺

Daha fazla Fashionziner Podcast içeriği keşfetmek için soundcloud sayfamızı ziyaret edin!

soundcloud.com


Elif Naz Efeoğlu

“Let’s be Beautiful. Be Colorful. And Be You.”

Fashionziner Beauty Editor


Bu yazıdaki referanslar:

1,362 Views