2020 KIŞINDA ÖNE ÇIKAN DETAYLAR

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

2020 kışında desenlerden blok renklere beyazın asaletinden cool görünümlere birçok detayla karşılaşıyoruz. Sıcacık tutacak ilham veren yenilikleri gelin birlikte inceleyelim.

SICAK KIŞ

Bu sezon sık sık gördüğümüz shearling paltolar hitler arasında Puf ve tatlı görünümleriyle dikkatleri üzerine toplayan shearling paltolar, kombinlerinize kolayca uyum sağlayacak. Cool bir duruş için dolabınızda yer alması gereken parçalardan. Kışı sıcacık geçirmek için tercih sizin.

VAHŞİ DESENLER

Desen deyince birkaç sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alan animal desenler aklımıza geliyor. Tahtını birkaç sezondur diğer desenlere bırakmayan leopar, 2020 kışında yerini yılan desenine bırakıyor. Yılan deseni vurgusuyla ön planda olan bir desen olduğu için, kombinlerinizi sade parçalarla bir araya getirerek şıklık yaratabilirsiniz. İddialı bir kış bizi bekliyor.

BEYAZ RÜYA

Beyaz severler kışı bembeyaz geçirmeye hazır olun. Sokak modasının büyük bir kısmını oluşturan beyaz parçalar 2020 kışında bizlerle. Kışın beyaz giyilmez diyenlere inat beyaz bir kış bizi bekliyor. Dolabınızda yer alması gereken beyaz parçalarınızı, kombinlerinizde altın detaylar kullanarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

HACİMLİ TARZ

Havalı ve cool bir duruş sergileyen puf montlar sezonun vazgeçilmezlerinden. Kullanışlı ve rahat olmasıyla dikkatleri üzerine toplayan montlar sık tercih edilenler arasında yerini aldı bile. Tamamlayıcı parça niteliğindeki puf montlar, gardırobunuzda mutlaka yer alması gereken parçalar arasında. 2020 kışı puf montlarla rahat ve cool geçecek.

RENKLİ KIŞ

2020 kışında karşımıza çıkan trendlerden biride blok renkler. Dikkat çekici, güçlü, renkleri bir arada kullanarak dikkatleri üzerinize toplamak mümkün.

SPOR VE ŞIK

Spor ve şık olmayı kim istemez. Rahatlık ve cool görüntüyü bir araya getiren görünümler her sezon olduğu gibi bu sezonda sık tercih edilenlerden. Gri takımlar ve spor ayakkabılar ile bu cool görünümü yakalamak mümkün.

DİKKAT ÇEKİCİ MAVİ

Mavinin en dikkat çekici tonu kobalt mavi kışın favorilerinden. Baskın bir renk olan maviyi, kışın puslu havasında dikkat çekici özelliğiyle tercih edebilirsiniz. Mavinin cezbedici tonu 2020’ de sokaklarda yerini aldı bile.


Pelin Gündoğan

Dünyadaki en güzel renk size yakışandır. (Coco Chanel)’’


Bu Yazıdaki Referanslar: Marie Clarie

1,337 Views