2019-2020 Sonbahar/Kış Couture Sezonunun Öne Çıkan Trendleri

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Maskülen Couture

Maskülen havayı ön plana çıkaran takım elbiseler couture modasına ayak uydurmuş bile. Bu sezon maskülen tavırla sık sık karşılaşacağız. Siyah ve beyaz takım elbiselerin ön planda olacağı 2019-20 Sonbahar/Kış sezonunda takım elbise Couture trendleri arasında yerini çoktan aldı.

Güçlü Kol Detayları

Güçlü bir duruş gösteren farklı kol detayları, couture ile birleştiğinde iddalı bir duruşu tasvir ediyor. Aynı zamanda modern duruşu ifade eden detaylar, bu sezon farklılık arayanlar için couture yorumuyla karşımızda olacak!

Soft Tercihler

Pastel renklerin, naifliği, aynı zamanda naturel duruşu couture tavır ile bütünleşip Sonbahar/Kış sezonuna hızlı bir giriş yapıyor. Sorbe tonların ön planda olacağı bir sezon karşımızda. Bu kış soft geçecek.

Tarihin Güçlü Kadınları

Tarihteki güçlü kadınları, ilham kaynağı olarak kullanan tasarımcılar, 2019-20 Sonbahar/Kış couture modasına güçlü kadınların özelliklerini yansıtmayı başarmış. Bu sezon tarihten izler taşıyan detayları ve sembolleri couture modasında sık sık göreceğiz. Tarihteki güçlü kadın tasvirleri arasında Shakespeare’in Ophelia’sı da var, Mısır Kraliçesi Kleopatra da.

Helenistik Yaklaşım

Kumaşların özgür kalarak ahenkle dans ettiği Helenistik stil, geçmişten günümüze modern tavrıyla gelmeyi başardı. Geçmişten izler taşıyan bu stil modern hali ile couture modasına uyum sağladı bile. Kumaşların gelişi güzel bir şekilde vücuda sarmalandığı Helenistik stil, 2019-20 Sonbahar/Kış couture sezonuyla tekrar aramızda.

Couture Doğada

Vahşi doğayla arasını iyi tutan moda dünyası, bu sezonda couture modası ile kendini ön planda tutmayı başarıyor. 2019-20 Sonbahar/Kış couture modası, vahşi desenleri sık sık göreceğimiz bir sezon olacak.


Pelin Gündoğan

Dünyadaki en güzel renk size yakışandır. (Coco Chanel)’’


Bu Yazıdaki Referanslar: 

1,926 Views