2019-20 Sonbahar/Kış Couture Sezonunun Dikkat Çeken Saç ve Makyajları

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

2019-20 Sonbahar/Kış Couture modasında dikkat çeken saç ve makyaj görünümlerini ele alıyoruz. Modern dokunuşlar, dikkat çeken detayların yer aldığı stillere gelin birlikte bakalım.

Fendi’nin 60’lar Esintisi

Couture haftasında Fendi’nin saç modelleri 60’lar esintisi ile dikkat çeken detaylar arasına girmeyi başardı. Tasarımlarla bütünleşen saç modelleri ve renkleri couture haftasına damga vuran trendler arasında yerini aldı.

Valentino’nun Grafik Kaşları

Couture haftasında ilgi toplayan bir başka makyaj stili de grafik ile ışıltıyı tek noktada buluşturan Valentino’nun grafik kaşlarıydı. Kullandığı ışıltı ve karakteristik bütünlük ile favoriler arasına girmeyi başardı.

Chanel’in Minimal Güzellik Portresi

Minimal güzelliği ön planda tutan Chanel, saç ve makyajda temiz duruşu hedefleyerek, duruluğu ön plana taşıdı. Eyeliner ile makyaja vurgu yapan, saçlarda ise düz at kuyruğu tercih eden minimal güzellik portresi ile birçok stile uyum sağlayabilecek bir görünüm yakalamayı başardı.

Dior’un Karanlık Romantizmi

Mükemmel görünüm değil asiliği ön plana taşıyan Dior, kullandığı siyah dumanlı göz makyajıyla bunu yakalamayı başarmış, aykırı duruşun yanı sıra saçlarda minimal görünüm tercih ederek vurguyu gözlerde kullandığını görüyoruz.

Givenchy’nin Heykelsi Saçları

2019-20 Couture haftasının dikkat çeken saç modellerinden biri de Givenchy’nin heykelsi saç detayları oldu. Kuşların uçuşundan ilham alınarak tasarlanan saçlarda o etkiyi görmek mümkün.

Schiaparelli’nin Yüksek Işıltısı

Sadelik ve ışıltının bir arada yer aldığı Schiaparelli defilesinde duru bir cilt görünümü kullanılarak ışıltı ile vurgu yapılan bir stil görüyoruz. Nemli cilt görünümünün yanı sıra kristaller makyaja bütünlük katıyor. Kırmızı dudaktaki kristaller defilede dikkat çeken detaylar arasında.


Pelin Gündoğan

Dünyadaki en güzel renk size yakışandır. (Coco Chanel)’’


Bu Yazıdaki Referanslar: 

1,487 Views