Vazgeçemeyeceğiniz 5 Sokak Trendi

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Yaz kapıda, yaza renk katacak trendler ise yazımız da sizi bekliyor. 2019 yaz sezonuna giriş yaparken denediğinizde vazgeçemeyeceğiniz trendleri yakından incelemeye ne dersiniz? Bu sezon romantik esinti saçlarınıza uğrarken, neon renkler tüm dikkatleri üzerinize toplayacak ayrıntılara gelin birlikte bakalım.

Saçlarda Romantik Esinti

2019 yaz sezonunda saçlar hiç olmadığı kadar romantik! Sadece davet saçlarında değil, günlük saç modellerinde de ön plana çıkan inci saç aksesuarları, bu defa saçlarda hareket kazanarak nostaljik bir tavra bürünüyor.

Neon etkisi

Neon etkisi, renk algısını en yüksek seviyeye taşımayı başardı. Moda haftalarında gördüğümüz çarpıcı neon renkler podyumlardan sokağa inmeye başladı bile. 2019 yazında sıkça göreceğimiz neon rüzgarı, farklı ve dikkat çekmeyi sevenler için trendler arasında. Sizde bu enerjik havayı stilinize yansıtın.

Boncuktaki işlevsellik

2019 yaz sezonunda boncuk boyut kazanarak aksesuara dönüşüyor.Trendler arasına girmeyi başaran boncuk çantaları, bu yaz sık sık göreceğiz. Boncuk çantalar bu yaz herkesin vazgeçilmez parçası olmaya aday.

Balıkçı Şapkasının Cool Tavrı

60’lı ve 80’li yıllarda trend olan balıkçı şapkası, yeniden sokak modasında söz sahibi olmayı başardı. Balıkçı şapkanın cool tavrı ile 2019 sezonunda stilinize farklılık katabilirsiniz. Cool duruşunun yanı sıra işlevselliği ile de ön plana çıkan balıkçı şapkası ile güneşten ve yağmurdan korunabilirsiniz.

İspanyol Havası

Her dönem tercih edilmeyi başaran İspanyol, klasiklerdeki yerini koruyor. Bu sezon formundan ödün vermeden yırtmaçlara yer verilen İspanyol pantolonlar havalı duruşuyla 2019 sezonunda bizlerle.


Pelin Gündoğan

Dünyadaki en güzel renk size yakışandır. (Coco Chanel)’’


Bu Yazıdaki Referanslar:  vogue.com

1,742 Views