2019 İlkbahar/Yaz Güzellik Trendleri

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Makyajsız makyaj dediğimiz bakımlı ciltler ile bu ilkbahar/yaz sezonunda bakımlı ancak makyajın daha az olduğu bir sezona giriş yapıyoruz. Önemli olan cildin güzelliğini ön plana çıkartarak ışıltı ve simlerle karakteristik bir ifade yakalamak. Ayrıntılara gelin birlikte bakalım.

1-) Işıltı Etkisi

İlkbahar/ Yaz sezonunu ışıltınızla taçlandırmak bu sezon elinizde. Işıltı bu sezon da popüleritesinden ödün vermeden makyajın odak noktası olmaya devam ediyor. Metalik dokular, kristal taşlar ve simli detaylar vazgeçilmezler arasında.

2-) Saçlarda Pembe Yansımalar

Pamuk şeker tadında bir yaz bizi bekliyor. Saçlarda pembe etkisini sık sık göreceğimiz     2019 ilkbahar/yaz sezonunda, saçlarla bütünleşen pembe etkisi ile enerjik bir hava yaratmak mümkün.

3-) Kırmızı Büyü

Vurguyu seven kadınların sıkça tercih ettiği kırmızı rujlar, bu yaz sezonunun vazgeçilmezleri arasında. Sizde kırmızı büyü etkisine hazırsanız, turuncu ve bordoya bu yaz yer vermeden kırmızıya odaklanacağız.

4-) Karakterli Örgüler

2019 yazında sıkça göreceğimiz karakterli örgüler ile daha güçlü bir duruş yakalamak mümkün. Yaza damga vuracak farklı örgü stilleriyle karakteristik bir hava yakalamak hiç zor değil.

5-) Sanatsal eyeliner

2019 yazında eyeliner düz formundan sıyrılıp, sanatsal bir hale bürünüyor. Güzellik algısına farklı bir boyut kazandıracak eyeliner ile siz de sanatsal dokunuşlara yer verebilirsiniz.

6-) Pastel Esintisi

Pastel tonları bu yaz makyajda da sıkça rastlayacaklarımızdan. Pastelin dikkat çeken tonları ile makyajınıza renk katabilir. Pastelin yumuşak etkisini ön plana çıkarabilirsiniz. Tek bir renk ile makyajınızda monokrom dokunuşlar yaratmak sizin elinizde.

7-) Bebe Perçemler

Cesaret isteyen bebe perçemler asi tavrıyla zirveye oturmaya hazır. Farklı duruş arayanlar için bu yaz bebe perçemler trendler arasında.

8 -) Pürüzsüz Ten

Güzel görünen bakımlı cilt bu yazın olmazsa olmazlarından. Bu sezon önemli olan fondöten, pudralar değil cildinizi sağlıklı gösteren bakım ürünleri ön planda.

9-) Islak ve Ferah

Islak saçlar yaz sezonunda minimal güzelliğin öncüsü olmaya hazır. İster dağınık ister pürüzsüz ıslak saçlar ile modern bir görünüm yakalayabilirsiniz.

10-) Nötr Kahve

Bakışlara vurgu yapmak doğal tonlar dışına çıkmadan bu yaz kahverengi ile mümkün. Makyaj tercihlerinizde kahverengi ile bakışlarınıza anlam katabilirsiniz.

11-) Saç Bantları

Sıkça görmeye başladığımız saç aksesuarlarının yanı sıra bu yaz sıcağında saç bantları da aramıza girmeye hazırlanıyor.

12-) Canlı ve Pembe Yanaklar

Yanaklara genç ve taze bir görünüm kazandıran yoğun allık etkisi, bu yaz trendler arasında. Doğallığı vurgulayan canlı yanaklar, genç ve taze bir görünüm kazandırıyor. Bu yaz en gözde allık tonları, şeftali ve şeker pembe bizimle olacak. Siz de doğal bir görünüm için yanaklarınızda bu tonları tercih edebilirsiniz.


Pelin Gündoğan

Dünyadaki en güzel renk size yakışandır. (Coco Chanel)’’


Bu Yazıdaki Referanslar:  vogue.com

1,406 Views