2019 İLKBAHAR-YAZ TRENDLERİ

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

2019 İLKBAHAR-YAZ SEZONUNDA BİZİ NELER BEKLİYOR?

HANGİ RENKLER YÜKSELİŞE GEÇİYOR?

2019 İlkbahar-yaz sezonunda bizi neler bekliyor gelin birlikte bakalım.

RENKLERİN BÜYÜSÜ

Enerjik ve renkli bir sezon karşınızda. Sarı, mavi, turuncu, kırmızı ve pembe gibi dikkat çeken renkleri sık sık karşımıza çıkmaya başladı bile. Dolabınızdan bu renkleri eksik etmeyeceğiniz bir sezon sizi bekliyor. Renklerin büyüsüne kapılın ve bu enerjik sezonun tadını çıkarın.

60’ LARIN GERİ DÖNÜŞÜ

Feminenliğin ön planda yer aldığı 60’ lar iddalı renkleri de ön plana çıkarıyor. Modanın en önemli dönemlerinden biri olarak 60’lar tarzı günümüze adapte olmaya başladı bile. Sizde bu dönemden vurgular yaparak stilinizi tamamlayabilirsiniz.

CESARET İSTEYEN DESENLER

Genelde kış sezonunda karşımıza çıkan hayvan desenleri, çarpıcı görünüm yakalamak isteyenler için, bu ilkbahar-yaz sezonunda bizimle olacak. Leopar, zebra ve yılan derisi gibi desenlerin karşımıza çıktığı bu sezonda, cesaret isteyen desenler ile farklı ve dikkat çekici olmak sizin elinizde.

ROMANTİK TÜTÜ

İlkbahar-yaz sezonunda, romantik havasıyla bizi büyüleyen tütü etek ve elbiseler karşımıza çıkıyor. Masum ve çocuksu yanıyla beğeni toplayan tasarımlar, sevimli görüntüsünün yanında feminenlik çizgisini korumaya devam ediyor. Davet ve özel günlerinizde tercih edebileceğiniz tütü etek ve elbiseler ile romantik büyüye kapılıp ve tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

TOPRAKTAN GELEN İLHAM

Sık sık karşımıza çıkan toprak tonları bu sezon yine bizimle olmaya devam ediyor. Minimal çizgiden ayrılmak istemeyenlerin ilk tercihi olan toprak tonları, modernlik ve minimalliği tek bir noktada buluşturmayı başarıyor. Her renkle bütünlük oluşturan toprak tonları, diğer renkler ile kolay uyum sağlaması ile hayatımızın merkezinde olmaya devam edecek. Çok düşünülmeden yapılan toprak tonlarındaki kombininiz ile sizde şık ve modern duruşu yakalayabilirsiniz.

ŞEHİRLİ HİPPİ

Rahatlık ve salaşlıktan hoşlanıyorsanız hippi stili tam size göre. Özgürlük denilince akla gelen hippi stili bu ilkbahar-yaz sezonunda bizimle olacak. Sıra dışı bir görünüm elde etmek bu trend ile hiç zor değil. Püsküllerin rengarenk desenlerin ön planda olduğu bir yaz bizi bekliyor. Bu özel parçalara dolabınızda yer vererek dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.


Pelin Gündoğan

Dünyadaki en güzel renk size yakışandır. (Coco Chanel)’’


Bu Yazıdaki Referanslar:  vogue.com

1,389 Views