KIŞ AYLARININ VAZGEÇİLMEZİ LIP BALMLAR

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Kış aylarında sanırım her kadının ihtiyacı olan ve sürekli çantasında taşıdığı ender şeylerden biri lip balmlar. İlk yazımda benim de kullandığım bana iyi gelen ve gelmeyen bir kaç üründen bahsedeceğim size.

NUXE – REVE DE MIEL

Öncelikle Nuxe’un yapısı ve kokusu muhteşemm! Dudakta kesinlikle mat duruyor. Portakallı kek kokusuyla gerçekten kış aylarında beni iyi hissettiren bir lip balm, o kadar sevdim ki iki kavanoz bitirdim. Eğer çok kuruyorsa dudağım gece yatmadan kalın bir katman halinde sürüp yatıyorum ve sabah yumuşacık dudaklarla uyanıyorum. Tek eksisi bence elle uygulama yapmak zorunda olmamız… (30tl)

IT COSMETICS – JE NE SAIS QUOI LIP TREATMENT

En sevdiğim lip balmlardan bir tanesi de bu It Cosmetics’in lip balm’ı. Bu lip balmın yapısı biraz daha light weight, renksiz gözükse de dudağınıza sürdüğünüzde sıcaklıkla beraber pembeleşiyor,

Ruj sürmediğim günlerde açıkcası kurtarıcım oluyor. İçindeki yağlar sayesinde dudağınızı besliyor. (127tl)

GLAM GLOW – POUTMUD WET LIP BALM

Çok seveceğimi düşünüp hiç sevemediğim bir lip balm. Çok çok çok hafif bir yapısı var, fazlasıyla ıslak. Elle sürülüyo olması yüzünden parmakla dağıtılırken o ıslaklık dudaktan ister istemez biraz taşıyor. Fiyat/performans açısından bakarsak, piyasada çok daha iyi ürünler var, almanızı pek önermiyorum. (189tl)

CARMEX –  CLASSIC LIP BALM MEDICATED

Uygun fiyatlı bir diğer ürün de bu Carmex’in küçük kavanoz içindeki lip balm’ı. Bir ara alttan çevirip açtığınız, el ile sürmenize gerek kalmayan modellerini de denedim ama aynı performansı alamadım. Dudağınıza ilk sürdüğünüz anda yakması sanki iyileştiriyor hissi veriyor. Kokusunu da seviyorum. Uygun fiyatlı bir lip balm arıyorsanız denemeye değer. (35tl)

FRESH – SUGAR CARAMEL HYDRATING LIP BALM

Must have diyebileceğim bir lip balm. Bir tek kokusu için bile alınır! Dudakları yumuşatması, pürüzsüzleştirmesi, hafif bir renk vermesiyle herkesin favori lip balmları arasında. (95tl)

NARS – ORGASM AFTERGLOW LIP BALM

Nars’ın bir kült haline gelmiş Orgasm rengi şimdi dudaklarda.  İçindeki küçük altın şeftali yansımalarla her ten rengine uyumlu. (150tl)


Elif Naz Efeoğlu

Fashionziner Masterpieces New Author


Bu yazıdaki referanslar:

1,338 Views