2018-19 Sonbahar–Kış Trendleri

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

2018-19 kış sezonu trenlerinde; Sezon kadınının asi duruşu, vahşi desenlerle bütünleşiyor. Güçlü, bağımsız kadın figürü bu sezona damga vuracak. Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak trendlere gelin birlikte bakalım.

1. Uzay Çağı

Bilim kurgu filmlerinden izler taşıyan fütüristik stil, gelecekten bize seslenmeye başladı. 2018-19 sonbahar kış sezonun da asil ve güçlü duruşları sık sık göreceğiz. Metalik kumaşlar ve dikkat çekici görünümler, bu kış bizimle olacak.

2. Deri Yansımalar

İpek ve kadife kumaşın yerine alan deri, Vücudu saran ikinci deri formunda karşımıza çıkıyor. Deriyi bu sezon sadece dış giyimde değil, elbiseler de görmeye başlayacağız. Derinin asil duruşu, vazgeçilmezler arasında olmaya hazır.

3. Logolar

Tasarımlarda vurguyu elde etmek logolarla daha kolay. 2018-19 kış koleksiyonlarında dikkat çekici logolar ile trendleri yakalamak mümkün.

4. Vahşi Doğa

Bu kış baskıların hakimiyetinde geçecek. Vahşi doğadan ilham alan stiller podyumlarda karşımıza çıkıyor. Asi duruş ve vahşi baskılar bu kış bizimle.

5. Yeni Dış Giyim : Pelerin

Bu kış yeni dış giyim olarak tanımlanan pelerinler göz önünde olacak. Battaniyeyi andıran büyük formlar ile rahatlığın ön planda olacağı ve sıcacık bir kış bizi bekliyor.

6. Modern Pileler

Yeni sezonda, düz pililer yerini ateş pililere bırakıyor. Tasarımlarda sıklıkla görmeye başladığımız pililer, farklı kombin detaylarıyla dikkat çekici olacağa benziyor. 

7. İpek Dokula

Bu Sezon ipek desenlere baktığımızda yalınlıktan uzak, karışmış desenlerle karşılaşıyoruz. Tek desen mantığı dışına çıkılarak, desenler arasında özgür dizilimler ön planda.

8. Zamansız Tüvit

Chanel ile bütünleşen tüvit, bu sezon karşımıza farklı yansımalarla çıkıyor. 2018-19 kışında Chanel, Miu Miu, Marc Jacobs gibi markalar tüviti farklı yorumlamalarla bize sunuyor.

9. Kat Kat Ceket

2018 Kış sezonunda iki ceketle boyut kazanan görünümler karşımıza çıkıyor. Kışın soğuk geçeceğini düşünürsek, hem sıcak tutan hem tarz duran görünümler bizimle olacağa benziyor.

10. Toprak tonlarında yansımalar

Sonbahar ilham alan toprak tonları. 2018-19 kış modasında bizimle olmaya hazır. Kestane, bej ve çikolata tonları yalın formlarla bütünleşiyor. Dış giyimde yer alan bu tonların etkisi her sezon vazgeçilmezler arasında.


Pelin Gündoğan

Dünyadaki en güzel renk size yakışandır. (Coco Chanel)’’


Bu Yazıdaki Referanslar:  Vogue

1,099 Views