Beyoncé’nin Ivy Park x Adidas Koleksiyonu

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Bu yazıyı şimdi dinleyebilirsiniz!

Beyoncé merakla beklenen koleksiyonun 18 Ocak 2020 tarihinde görücüye çıktı. Ivy Park x Adidas koleksiyonunun ilk görüntülerini Instagram hesabından 137 milyon takipçisiyle paylaşan Kraliçe B’nin yeni kampanya filmiyle tanışın.

Beyoncé merakla beklenen koleksiyon hakkındaki hislerini şu sözlerle açıkladı ‘Bu benim için ömür boyu sürecek bir ortaklık”. “Adidas, yaratıcılık sınırlarını zorlama konusunda şu ana kadar büyük bir başarı elde etti. Yaratıcılığı, büyümeyi ve sosyal sorumluluğu iş dünyasında ön plana çıkaran bir felsefeyi paylaşıyoruz. Öncü bir liderle Ivy Park’ı yeniden güncellemeyi ve küresel ölçekte genişletmeyi dört gözle bekliyorum.” Ivy Park x Adidas koleksiyonu Kraliçe B’nin kendi tabiriyle “Moda kurallarına ve cinsiyet etiketlerine meydan okuyan tasarımlar”dan oluşuyor. Haksız da değil; akışkan silüetler, zamansız çizgiler ve dinamik tonlar sözümona tüm moda ve cinsiyet kurallarına rest çekiyor. Bordo ve turuncu renk paletinin hakim olduğu Ivy Park x Adidas koleksiyonunda Beyoncé’nin eğlenceli ve yaratıcı ruhundan enstantaneler saklı.  Koleksiyonda aksesuarlar ve spor ayakkabılar oldukça ön planda.

Sağlıklı yaşamın öncülerinden olan Beyoncé bu durumun her fırsatta altını çiziyor. Spora teşvik davranışları ile tanınan şarkıcı bu iş birliği hakkında çok mutlu olduğunu söyledi. hareketin sloganı ‘spor aracılığı ile hayatları değiştirme gücümüz var’. Kadın liderliğini ön plana alan hareket sosyal yaşama dokunmayı amaçlıyor. Adidas, Beyoncé ve ünlü yıldızın markası Ivy Park’tan oluşan işbirliğinin kreatif imzası Beyoncé’ye ait.

Beyoncé’nin Not Almanız Gereken 5 Sözü

“Her şey kusursuz ve mükemmel olsaydı, geriye öğrenebileceğimiz, büyüyebileceğimiz ne kalırdı?

“Bir kadının en büyük cazibesi, özgüvenidir.”  

“Bazen kaybedersiniz. Bu yenilginin ne zekanızla, ne yeteneğinizle, ne de yetersizliğinizle bir alakası vardır. Sadece kaybedersiniz, hepsi bu…”

“Kendinize sahip çıkmayı öğrenin! Başkasının size sahip çıkmasını beklemeyin. Bu tamamıyla sizin sorumluluğunuz.”

“Hiç kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Kalbinizi ikna etmeniz yeterli!”

Daha fazla Fashionziner Podcast içeriği keşfetmek için soundcloud sayfamızı ziyaret edin!

soundcloud.com

Burcu Bayram

 “Fashionziner Masterpieces New Author”


Bu yazıdaki referanslar: milliyet.com.tr/pembenar/galeri/yeni-is-birligi-beyonc-x-ivy-park-x-adidas-6097175/3

buseterim.com.tr/tr/moda/unluler/yeni-is-birligi-beyonc-x-ivy-park-x-adidas

vogue.com.tr/haber/beyoncenin-ivy-park-x-adidas-koleksiyonuna-geri-sayim-basladi

instagram.com/beyonce/

1,697 Views