VAZGEÇEMEYECEĞİNİZ 5 SAÇ ÜRÜNÜ

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Bu yazıyı şimdi dinleyebilirsiniz!

Aralık ayı ile birlikte havalar yavaş yavaş soğumaya başladı, kışın soğuğundan kuruyan saçlarımızı korumanın yanı sıra saçlarımızın güzel ve daha şekilli görünmesi için saç bakımımızı ciddi bir şekilde ele almamız şart!!! Burada önereceğim 5 saç bakım ürünü gerçekten hayatınızın en mükemmel ve pratik kurtarıcıları olabilir. Hazırsanız o kıymetli saçlarımızın kurtarıcısı olmaya aday 5 ürünümüz nelermiş görelim.

Marrakesh

Oil Kahm Düzleştirici Argan Yağı

Kışın soğuk yüzünden kuruyan saçlarınızın rahatlamasını sağlayın ve bol bol nemlendirin. Marrakesh kahm smoothing treatment tam buna uygun güzel bir nem ürünü olmakla birlikte gün boyu düzlük etkisi sağlarken pürüzsüz bir doku oluşturmak, saçın kabarmasını ve elektriklenmesini engelleyerek şeklini gün boyu korumak gibi daha bir çok anlatmakla bitmeyen özelliklere sahip. Son derece tavsiye edilesi bir ürün. Ben bu ürünü kullanacağım zamanlarda genellikle saç kremi kullanmıyorum. Duş sonrası saçıma uyguladığımda zaten saçlarım yumuşacık oluyor asla ağırlaşmıyor. Üstelik uyguladıktan sonra saçlarımı kurumaya bıraktığımda saçımın kabarmasını da önlediğini söyleyebilirim.

DR. SAVON

Dr. Savon markası kişiselleştirilebilen bir şampuan olarak size çok özel bir nimet sunuyor. Dr. Savon’un www.drsavon.com adresine girdiğinizde kendi saç profilinizi oluşturup ürün almak mümkün. Bu da saçımızı tanıyıp, saçlarımız için uygun bir şampuan seçmemizde büyük bir rol oynuyor ve saçınızın ihtiyacı neyse ona göre karşılığını daha hızlı veriyor. İyice çalkalayıp kullanın ve her ürün gibi düzenli kullanıldığında sonuç alabilirsiniz. Özelllikle saç dökülmesinde ve elektriklenme sorunu olanlar için tavsiye edebileceğim bir ürün.

Davines

Tüm Saç Tipleri için Saç Bakım Yağı

Tam anlamıyla inanılmazzz bir iksir adeta. Bu ürünün marifetlerini saymak gerekirse; etkili bir düğüm çözücüdür ve uçuşmayı engellemeyi garanti eder, sıra dışı yumuşaklık ve parlaklık kazandırır, yoğun bir antioksidandır…vs…vs… Çok amaçlı gerçekten mükemmel bir ürün. Ben bu ürünü saçıma uygularken elimde kalan fazla yağı elime ve kollarıma bile yediriyorum, hem yumuşacık oluyor hem de mis gibi kokuyor. Size tavsiyem normal boyu yanında seyahat boyunu da almanız. Çünkü gittiğiniz her yerde yanınızda götürmeden yapamadığınız yegane ürünlerden olabilir.

Botanicals

Sardunya Parlaklık İksiri Saç Spreyi

L’oréal’in çıkardığı bu harika ürün ise sardunya yağı sayesinde, mat ve boyalı saçları nemlendirip parlaklık veriyor. Kokusu inanılmazz!! Ben gün içerisinde avucuma 2 pompa sıkıp, yağı avucumda yaydıktan sonra saçımın diplerine gelmeyecek şekilde uyguluyorum, Hatta bazı geceler dışarı çıktığımda saçıma ıslak görünümü kazandırmak için de bu ürünü tercih ediyorum, daha yoğun kullandığımda bu görünümü kolaylıkla alabildiğim bir iksir.

SEPHORA

SHEA GECE SAÇ BAKIM MASKESİ

Asıl konularımızdan biri kış aylarının saçlarımızı kurutmasıyken… gelelim yine bol bol nem veren saç maskelerimize. Gündüz evden çıkarken veya duştan sonra bakım yapıyoruz hoşta, vücudun kendini en iyi yenilediği zaman gece bizim mışıl mışıl uyuduğumuz zaman. Bu maske, içerisinde barındırdığı shea yağı sayesinde saçların ve saç uçlarının kırılmasını önler ve güçlendirir. Gece boyunca siz melek gibi uyurken bu üründe sizin saçınızın kaybettiği nem ve enerjiyi geri kazandırır.

Daha fazla Fashionziner Podcast içeriği keşfetmek için soundcloud sayfamızı ziyaret edin!

soundcloud.com

Hazal Gülserin

‘’Her zaman en büyük düşmanınızla karşılaşacakmışsınız gibi görünün.’’


Bu yazıdaki referanslar:

1,595 Views