TOP 10 EL KREMİ

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Bu yazıyı şimdi dinleyebilirsiniz!

Merhaba herkese! Malum kış yavaş yavaş kapımızı çalmaya başladı, hava değişikliğinden en çok etkilenen yerlerimiz genelde ilk ellerimiz oluyor. New York’ta yaşarken başıma en çok gelen şey soğuk yüzünden ellerimin kanaması ve yara olmasıydı, sonunda krem kullanma alışkanlığı edindim. 😀 Bugün en sevdiğim el kremlerinden bahsedeceğim size, keyifle okumanız dileğiyle…

NATURE REPUBLIC – HAND & NATURE HAND CREAM

New York demişken, ilk en sevdiğim ve New york’ta bayılarak kullandığım bi’ el kreminden bahsetmek istiyorum. Nature Republic kremlerin 14 çeşidi var, hepsini ama hepsini çok seviyorum. Türkiye’de bulması imkansız olabilir ama giderseniz stoklamanızı öneririm 😀

Nature Republic kremlerin içinde shea yağı, doğal çiçek, bitki ve meyve aromaları bulunuyor.

Kremin yapısı çok yoğun değil, mercimek tanesi kadar ürün tüm elinize yetiyor. Elinizde çabuk emilirken kokusu uzun süre kalıyor. Nemlendirmesi 10/10 diyebilirim.

Ürün ağırlığı 30ml ve fiyatı 8.90$ (Genelde Buy 1 Get 1 kampanyası oluyor mağazalarında)

PINK – HAND CREAM

Türkiye’ye kesin dönüş yapmadan stokladığım bir diğer ürün de Pink’in bu el kremleriydi. Yapısı, kokusu, packaging’i çok güzel. Kokusu çok kalıcı, yapısı mükemmel. Seveceğinizi tahmin ediyorum. Çoğu el kreminde olduğu gibi içeriğinde shea yağı bulunuyor. Sürdüğünüz andan itibaren elleriniz ipek gibi yumuşak oluyor. Nemlendirmesini çok seviyorum.

Ürün ağırlığı: 30ml. Türkiye fiyatını bilmiyorum fakat New York’ta 5$ dı.

TONY MOLY – MAGIC FOOD HAND CREAM

Packaging’ine hayran olduğum bir ürün de bu Tony moly el kremleri. Bende muzlusu ve şeftalilisi var. Kokuları çok güzeeeeeel! Yapısı çok hafif ve cilde anında nüfuz ediyor, nemlendirme sağlıyor. Aynı ürünlerin lip balm’ı da mevcut, almanızı öneririm.

Ürün ağırlığı 45ml. Fiyatı 69₺ (Sephora)

EOS – HAND LOTION

Eos markasını hepimiz lip balmlarıyla tanıdık çok sevdik, ürün çesitlerini arttırdıkça daha da çok sevmeye devam ediyoruz. İçeriğinde shea yağı, aloe vera, kakao yağı ve yulaf özleri içeriyor. %90 doğal içeriğe sahip bir ürün. Yağsız ve su bazlı olması daha hızlı emilmesini sağlıyor, uygulamadan sonra yağlı yapışkan bir his bırakmıyor. Paraben içermemesi ayrıca çok güzel.

Ürünün ağırlığı 44ml. Fiyatı 36₺ (Hepsiburada)

AHAVA – DEADSEA WATER MINERAL HAND CREAM

Ahava markasını çok sevdiğimi söylerek anlatmaya başlamak istiyorum çünkü tüm paketleri geri dönüştürebilir, tüm ürünleri PETA yani Cruelty free ve Vegan, ayrıca ürünlerin hiçbirinde paraben, petrol, sentetik içerik ve genetic yapısı değiştirilmiş organizmalar bulunmuyor.

El kreminin hem yapısını hem kokusunu çok seviyorum, içeriğinde shea yağı değil Olu denizen aktif mineralleri, çamuru ve bitkileri kullanılıyor. Alerjik ve hassas ciltler için uygun bir ürün.

Sanıyorum ki Türkiye’de 2016 yılında faaliyete geçmişler ve kısa süre sonra çekilmişler. Az önce başka bir markanın 29 Temmuz 2019 tarihindeki Ahava Türkiye’ye geri dönüyor haberini gördüm. Takipte kalıp ürünlerini denemenizi öneririm.

ARKO NEM – HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI ÖZLÜ EL KREMİ

Uygun fiyatlı bir alternatifle karşınızdayım. Arko Nem’in yeni çıkardığı değerli yağlar serisinden Hindistan cevizli olan el kremini son 1 aydır kullanıyorum. Aslında bu krem sadece el değil yüz ve vücut için kullanılınabiliyormuş. Kolayca emilip yağlı bir his bırakmamasını sevdim, nemlendirmesi güzel uygun fiyatlı bir ürüne göre. Uygun fiyatlı olması sebebiyle eve arabaya ve bir çok çantaya birer tane attım. İçerisinde besleyici E vitamini var.

Hindistan cevizli olanının kokusu da güzel. Ürün Ağırlığı: 60ml Ürün fiyatı: 9,75₺ (İndirimi beklemenizi tavsiye ederim)

NIVEA- KİRAZ ÇİÇEĞİ VE JOJOBA YAĞI EL KREMİ

Bir diğer uygun fiyatlı ürün ise Nivea’nın bu el kremi. Kokusu müthiş ve nemlendirmesi çok güzel. Yağlı bir his bırakmamasını da ayrıca çok sevdim. İçeriğindeki Jojoba yağı sayesinde 24 saat nemlendirme sağlıyormuş. Aynı kremin vücut için olanı da varmış, sanırım en yakın zamanda onu da deneyeceğim. Ürün ağırlığı: 75ml Ürün fiyatı 22₺ (İndirimini beklemenizi tavsiye ediyorum bu ürün için de)

LE PETITE MARSEILLAIS – BESLEYİCİ EL KREMİ

Yapışan bir tabaka bırakmadan anında emilen bir krem. Çok kuru ciltlerin kullanımı için uygun. İçeriğindeki shea yağı, tatlı badem yağı ve argan yağı sayesinde yoğun bir nem veriyor. Soğuk kış ayları için mükemmel bir ürün. Ürün ağırlığı 75ml Fiyatı ise 22₺

THE  BODY SHOP – HAND CREAM

The Body Shop’un el kremleri çok ama çok güzeller, kokuları müthiş. Ayrıca son zamanlarda çıkardığı kenevirli el kremi süperr! Çok kuru, yıpranmış elleri yumuşatarak rahatlatıyor nem ve esneklik sağlıyor. Kenevirli olan The Body Shop’un en çok satan el kremi olmuş kii haksız da değiller alanlar. Kremlerin çoğu %100 Vegan. Ürün ağırlığı: 30ml-100ml Ürün fiyatı: 50₺–100₺

LOCCITANE – SHEA BUTTER DRY SKIN HAND CREAM

Dikkat ettiyseniz el kremlerin çoğunda shea yağı bulunuyor ama Loccitane el kreminde her tüpte %20 oranında shea butter var. Bunun dışında bal, badem, hindistan cevizi içeriyor ve bunlar besleyiciliği arttırıyor. Diğerlerine göre biraz daha yoğun bir ürün ama elleri yağlandırmadan pürüzsüz bir his yaratıyor. İçerisinde ylang ylang ve yasemin bulunduğu için kokusu da ayrıca güzel, kesinlikle rahatsız etmiyor. Ürünün 3 boyu var 10ml/30ml/75ml olarak

Ürün fiyatı 22₺/58₺/115₺

Daha fazla Fashionziner Podcast içeriği keşfetmek için soundcloud sayfamızı ziyaret edin!

soundcloud.com


Elif Naz Efeoğlu

“Let’s be Beautiful. Be Colorful. And Be You.”

Fashionziner Beauty Editor


Bu yazıdaki referanslar:

2,940 Views