2020 İLKBAHAR TREND ALARMI: İŞ YERİNDE BİLE GİYEBİLECEĞİNİZ DERİ BERMUDA ŞORTLAR

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Bu yazıyı şimdi dinleyebilirsiniz!

Geleneksel pantolonların yerini kırpılmış bir siluet alacağa benziyor. Bu sezon deri bermuda şortlarınızla hem iş yerinde çok rahat edeceksiniz hem de iş arkadaşlarınız bu özgüveninizden etkilenip onlarda akıma uyum sağlayacak.

2019’a damga vuran bisiklet şort trendini geride bıraktığımızdan emin olamamakla birlikte bu trendin onun kadar yayılacağından eminiz çünkü Celine, Tibi ve Ganni gibi lüks markaların koleksiyonlarında adeta sezona göz kırpıyorlar. Dar bisiklet şort ile yapılabilecek kombin sayısı ve tarzı çok kısıtlı olsa da deri bermuda şortla hayal gücünüzü zorlayabilirsiniz. Bir deri şortun daha geniş kesimi, biraz daha çok yönlülük ile seçenek sunuyor. Uygun anahtar: dizde veya altında vuran stilleri deneyin, böylece uzun çizmeler veya daha uzun katmanlarla kolayca stil oluşturabilirsiniz. Denemenize yardımcı olacak çok fazla ilham var. Mesela, Sophie Turner ve Kendall Jenner gibi ünlüler ve bir dizi Instagram influencerlar trendi birlikte imzaladılar.

Deri Bermuda Şort Trendi: Geçiş Zımbaları

Bu geçiş havaları için deri bermuda şortunu diz boyu botlarla eşleştirin (daha fazla sıcaklık için altına tayt giyebilirsiniz) ve bir deri veya normal ceket ile bitirin.

Deri Bermuda Şort Trendi: Mix Estetik

Dar tayt şortlar daha rahat ve sportif ve tabiki de bunu hayatımıza uyarlama isteğimiz Streetwear akımı devam ettikçe de artıyor. Fakat neden puf kollu beyaz bir üst ile deri bermuda şort kombini yapıp sportif bir look edinmeyelim ve her an şık bir ortama girmek zorunda olduğumuzda “Ayy ama bende tayt var!” demek zorunda kalalım? Hele bir de bu sezonun favori terlik modellerinden giysek mesela Tamu Mcpherson gibi…

Deri Bermuda Şort Trend: Biraz Renk Alalım lütfen?

Bahar gardırobunuza renk enjekte etmek istiyorsanız, temiz bir birliktelik için koordineli bir görünüm deneyin. Çok fazla geliyorsa, nötr tonlu katmanları deneyin, böylece şortlarınız spot ışığı çalabilir.

Deri Bermuda Şort Trend: Minimalist

Minimalist için, birlikte şekillendirilmiş bej ve kahverengi karışımını deneyin. Lüks bir kazak ve uzun çizmeler ofis dostu bir kombinasyondur.

Deri Bermuda Şort Trend: Paper Bag Deneyin

Daha kısa bir stil için, yüksek paper bag belli bermuda şortla daha temiz bir görüntü yaratabilirsiniz. Görünümü sonlandırmak için üzerine gömlek(desenli tercih edilir) giyerek içinize sokun ve üstten bir düğme açın.

Deri Bermuda Şort Trend: Ekstra Uzunluk Ekle

Kısa deri şort kombini ofiste tam oturmayacak gibi görünüyorsada, trendi biraz daha uzun bir culotte silueti ile kucaklayabilirsiniz. Koordineli katmanlarla eşleştirin ve işin yoğun koşuşturmasına hazırsınız!

Deri Bermuda Şort Trend: Mix & Match

Renk ve doku denemeye hazırsanız, başlangıç ​​noktası olarak şort kullanın. Gökkuşağı renginde bir kazak ve parlak pembe pumpslar ile giyilen sarı Bermuda şortları hem eğlenceli bulacaksınız hem de hafif hissedeceksiniz.

Daha fazla Fashionziner Podcast içeriği keşfetmek için soundcloud sayfamızı ziyaret edin!

soundcloud.com

ELIF IPEK

 “Moda ihtiyaçtan doğar. Onu yaratmak için çok ihtiyacın olmalı.”


Bu Yazıdaki Referanslar:

2,023 Views