2019-20 Sonbahar/Kış Trendleri

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Bu yazıyı şimdi dinleyebilirsiniz!

2019-20 sezonunu renk akımına uğrayan, volüm detaylarına rastlayacağımız, güçlü omuzların yer aldığı, tüy detaylarının bizi heyecanlandırdığı trendler ile açıyoruz. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Parlayan Simler

Zamansız payet detayları parlaklığıyla bütünleşip yer yer kendini hafif parıltıya bırakmaya hazır. Payetin yanı sıra sim etkisini de sık sık göreceğiz.

Karanlık Stil

Grunge 2019-20 Sonbahar – kış podyumunu sallayan tarzlar arasında, karanlığı temsil eden bu stil dikkatleri üzerine çekmeyi başardı bile. Koyu tonlar deformasyona uğramış tasarımlarla adeta bir bütünlük içerisinde.

Abartılı Formlar

Abartılı volümlerin neonla birleştiği tasarımlar bu sezon karşınızda olacak. Hacmin ve abartının birleşerek oluşturduğu güçlü siluetleri fark etmemek mümkün değil.

Rehabilite Tasarımlar

Kaba kumaşların farklı siluetlerin yer aldığı formlar ve -mışlı zamanlardan günümüze uğraşmış tasarımları bir arada görmeye hazır olun.

Takım Rüzgarı

Gri takım elbiseler sezonun nokta atışlarından. Maskülenlik ve feminenliğin tek noktada buluştuğunu sık sık göreceğiz. Zarafeti ön plana çıkaran takım elbiseler ile dikkatler üzerinizde olacak.

Neon Etkisi

Neon tonlar 2019-20 sonbahar- kış sezonuna yön veriyor. Her geçen gün popülaritesini artıran neon bu sezonda etkisini sürdürüyor.

Masalsı Gül

Romantizmi hedef alan gül sembolü 2019-20 Sonbahar- Kış sezonunda boyut değiştirerek mikro hale bürünüyor. Masalsı tasarımları gördüğümüz bu sezonda düş bahçelerine kucak açmaya hazır olun.

Asi Tavır

Asilik ve Feminenlik tek noktada buluşup deri pantolonlara dönüşüyor. Birçok tasarımcının deri pantolonları ele aldığını bu sezon sık sık görüyor olacağız. Asiliğin ön planda olacağı 2019-20 sonbahar kış sezonu bizi bekliyor. Stilinize deri pantolonları ekleyerek güçlü bir stil yaratabilirsiniz.

Tüyden Formlar

Tüylerin hafifliği feminenlikle buluşuyor. Başrole geçen tüy detayları, tasarımların bütününde yer almaya başlıyor.

Külotlu Çorapların Dönüşü

2019-20 Sonbahar – kış sezonunda çoraplar yeniden ortaya çıkıyor. Tasarımları tamamlayan çoraplar artık bizimle. Versace ile başlayan çorap serüveni Moschino gibi diğer tasarımcıların da dikkatini çekmeyi başardı.

Güçlü Omuzlar

Güçlü omuz detaylarını görmeye hazır mısınız? Saint laurent ‘ ın tasarımlarında kullandığı omuz detayları ilgi görmeye başladı bile.

Burjuvazi Feminizm

70’ lerin burjuva feminizmi geri dönüyor. Dönem kadınını yansıtan tasarımlar ile farklı bir duruş sergilemek sizin elinizde. İpek bluzların, fularların ve eteklerin yer aldığı dönem parçaları günümüz ceketleriyle bütünleşiyor.

Daha fazla Fashionziner Podcast içeriği keşfetmek için soundcloud sayfamızı ziyaret edin!

soundcloud.com

Pelin Gündoğan

Dünyadaki en güzel renk size yakışandır. (Coco Chanel)’’


Bu Yazıdaki Referanslar: Vogue

1,216 Views