BİR AYAKKABI ÜÇ KADIN

0
shares
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
+
What's This?

Her kadının hayali yatak odasının yanında sürgülü bir kapıyla açılan her rafında renklerine göre dizilmiş ayakkabıların, kazakların ve giyilme yerine göre ayrılmış elbiselerin olduğu bir giyinme odasıdır. Fakat gerçek hayata dönersek eğer sığdıramadığımız jeanler ve üst üste koyulan ayakkabılarımızla baş başa kalmışızdır ve dolabı açıp yine klişe sözümüz “Off hiçbir şeyim yok!” ile kendimizi en yakın alışveriş merkezine atarız. Bu yazımda size dolabınızı nasıl daha efektif kullanırsınız onu anlatacağım.

Bu sezonunda trend parçalarından beyaz bot seçip sizin için üç farklı kombin yapacağım. Günlük bir kombinle hem alışveriş yapıp hem arkadaşlarınızla kahve içebilirsiniz. İş kombininizle de iş yerinde hayranlık uyandırıp aynı kombine bir dokunuşla gece barda şarabınızı yudumlayarak etrafa ayak uydurabilirsiniz.

Alexander Wang ve Zara’dan seçtiğim iki segmentten bu botları her kombin için kullanabilirsiniz.

ALEXANDER WANG

ZARA

Öncelikle günlük kombin için gereken geniş paça kesim bir pantolon fakat seçiminizi cropped kesimden olduğuna dikkat edin çünkü botun gözükmesi önemli. Cropped bulmakta zorlanıyorsanız hemen paçalarınızı kıvırıp zahmetsiz şıklığı yakalayın. Eğer renkli bir pantolon seçimi yaparsanız basic bir kazak veya sweatshirtle kombinlemeniz daha kolay olacaktır. Hava eğer soğuk diyorsanız üstünüze trençkotla harika bir Street look yakalamanız mümkün hatta sweatshirt üzerine giymenizi şiddetle öneririm! Son olarak 90’ların ilhamı ile ortaya çıkan Skinny gözlüklerden takarak son dokunuşumuzuda tamamlamış oluyoruz.

Sezonun en büyük trendlerinden ceket ve pantolon takımını kullanarak iş yeri lookumuza başlayabiliriz. Genellikle saten veya koton kombinlerini bulduğumuz bu dönemde üzeri çizgili veya kareli olarak seçmemiz çok önemli. Kumaş seçimi tamamen size kalmış çünkü ikisi de tamamen gündüz ve geceye ayarlanabilir. Sadece gece daha çok şık olmak isterseniz sateni tercih edin. İşin zor kısmı takımı bulmak çünkü geriye sadece içinize giyeceğiniz bir t-shirt kalıyor. Onu da düz basic bir renk seçebilirsiniz. Normalde Bra top demek isterdim fakat iş yeri kurallarına maalesef uymayacaktır ama derseniz ki ben iddialı bir insanım o zaman t-shirtü giyip işe gidiyoruz ve Bra topumuzu çantamıza atıyoruz. Çıkışta arkadaşlarımıza bir saniye deyip hemen değiştirip gece tüm dikkatleri üzerimize çekiyoruz!

Stiliniz karakterinizin aynasıdır… Yazdıklarımın aynısını yapmanızı değil esinlenip stilinize uygulamanız dileğiyle…


ELIF IPEK

 “Moda ihtiyaçtan doğar. Onu yaratmak için çok ihtiyacın olmalı.”


Bu Yazıdaki Referanslar: ALEXANDER WANG, ZARA

1,349 Views